2017-12-14 06:58:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nagy sikereknek örülhet

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
A bolygók fokozzák az ön képzelő erejét, és öntudatossá teszik. A legjobb hangulatban van, és ezzel másokat is motiválni tud. Egy régi támogató is újra felbukkanhat az életében: használja ki a lehetőséget! Az is lehet, hogy egy régi szerelem éled újra az életében a következő időszakban.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén nyugodt légkör fogadja. A tartós kapcsolatban élő Bikáknál lehetnek viták, melyek elsősorban az otthoni munkamegosztások miatt alakulhatnak ki. Próbáljon meg új szabályokat érvényesíteni!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez egy aktív napnak indul. Különösen ebédidőben fogja bosszantani mások lassúsága. Vigyázzon arra, hogy ne kövessen el hibákat, kétszer is ellenőrizzen le mindent, mert akiket ön kritizál, azok revansot akarnak venni….


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Vigyázzon a pénzére, legyen óvatos, és ne engedje magát becsapni. A karácsonyi vásárokban különösen vigyázzon az értékeire. Estére nagyon elfárad majd, menjen minél korábban aludni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Úgy érzi, egy bizonyos ügynek végére kell járnia. Ne engedje senkinek, hogy megakadályozzák ebben, és hallgasson az ösztöneire.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most nagyobb befolyással lehet kollégáira, beosztottaira és feletteseire egyaránt. Ha hangot ad a véleményének, akkor változást érhet el a munkahelyén.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon érdekessé válhat a munkája. Ne riadjon vissza a szokatlan feltételektől, és ne legyen kishitű. Biztos lehet abban, hogy rövidesen nagyszerűen mennek majd a dolgai, és önbizalma is ennek megfelelően felerősödik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Belső energiája erősödhet, itt az ideje annak, hogy átgondolja a jövőjét. Ne vegyen mindent a szívére, és fogadja el, hogy minden kritika építő jellegű lesz ma.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy rosszakarója irigységből megpróbálja megcsorbítani a hírnevét. Szerencsére már túl régóta ismerik önt mind a felettesei, mind a kollégái, és ez a próbálkozás, még ha rengeteg bosszúságot is okoz, szép lassan lecseng majd.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz már készülődik a Bak jegyébe, ahol uralmi helyzetben van. Ön is készüljön fel arra, hogy ez a bolygóállás az életét jelentős mértékben meg fogja változtatni, hogy milyen irányban, kizárólag az ön döntésén fog múlni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kitűnő ötletei vannak, de a kamatoztatásukkal még várnia kell, mert környezetének most mindenre van ideje, csak önre és a terveire nem. Ne keseredjen el, a türelem rózsát terem, érdemes kivárnia.


Halak: II. 19. - III. 20.
Minden oka megvan arra, hogy derűsebb színben kezdje látni a világot. Most nagy sikereknek örülhet, és az eddig talán bizonytalan érzelmi kapcsolatában is gyökeres fordulat várható. Végre eloszlanak a korábbi kételyei.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: